fbpx

AstroBee spletna trgovina se želi še naprej truditi, da vam bo vedno postregla z aktualnimi informacijami in izbrala tiste, ki so pomembne posebej za vas. Zato spremljamo, kaj vas zanima in kaj iščete. Samo tako smo lahko vedno boljši in bolj prilagojeni vašim interesom. Lahko ste brez skrbi, vaših podatkov ne bomo posredovali nikomur, prav tako ne bomo spremljali obiskovalca kot posameznika, pač pa povsem anonimno. Tako bomo lahko hkrati ažurni za vas in skladni z veljavno zakonodajo na področju varovanja zasebnosti.

Kaj so piškotki?
Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave uporabnikov, s katerimi dostopajo do interneta. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom uporabnika, saj lahko v brskalniku, ki ga uporablja, hranjenje piškotkov omeji ali onemogoči.

Zakaj jih potrebujemo?
Piškotki so bistvenega pomena za zagotavljanje delovanja vseh funkcij spletnega mesta ter za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Najpogostejše funkcije v spletni trgovini (npr. dodajanje izdelkov v košarico, plačilo, vpis naslova za dostavo naročila) ne bi bile mogoče brez piškotkov. Določene vsebine prilagodimo posebej za vas in z analizo obiska spletno mesto stalno izboljšujemo.

Piškotke uporabljamo tudi za lastne analitske potrebe (število obiskov) in personalizirane oglase. Piškotki za personalizirane oglase spremljajo aktivnost uporabnika na obiskani strani in s tem omogočajo, da lahko uporabniku prikažemo primerno/personalizirano oglasno vsebino.

Lahko se odločite, da uporabe piškotkov ne boste dovolili. V tem primeru spletno mesto v vašem brskalniku ne bo naložilo nobenega trajnega piškotka razen lastnih piškotkov, s katerimi analiziramo obiskanost spletnega mesta. S tem pa vam ne bomo mogli zagotoviti, da boste lahko spletno mesto uporabljali v celoti.

Spletna trgovina AstroBee uporablja naslednje piškotke:

Naziv piškotka Vsebina Čas piškotka Izdajatelj
OCSESSID Seja piškotka posameznega uporabnika do zaključka seje astrobee
cookieconsent_status Strinjanje s piškotki 1 leto astrobee
currency Nastavitev valute 1 mesec astrobee
language Nastavitev jezika 1 mesec astrobee

Analitični piškotki:

Naziv piškotka Vsebina Čas piškotka Izdajatelj
ga Statistika ogledov spletne strani 2 leti Google _gid Statistika ogledov spletne strani 1 dan Google _gat_gtag [ID spletne strani] Identifikacijska koda spletne strani za spremljanje obiskov 1 minuta Google

V primeru, da želite brisati piškotke iz vaše naprave, vam svetujemo, da se držite opisanih postopkov:

Spletno mesto uporablja naslednje elemente drugih ponudnikov, ki prav tako uporabljajo piškotke: